Dobová .. melodie ...

Dobová .. melodie ...

Anotace: ... to se nedá ...

hluboký nádech
.
uvolnění, kapičky tónů
na konečcích prstů
.
chvění...

S nataženou dlaní, klečí,
prosí,
trochu brečí. ?
pro svou hloupost
pro svůj hřích
i pro ten její smích
běží
bosý
nahý, odhodlán překonat rekord
světový na krátkou trať
.
udýchaný
překonává napětí svalové uvolnění
v chomáčcích červených uhlíků hledá odpovědi
na otázky dotěrného původu o vlastní smyslnosti
která dopadla na jeho hlavu
úderem tupé sekyry
rozťala hlemýždí schránku
na tisíce malých střípků
oblázků mořské pláže
kde sám páter káže
o morálním uvědomění
dnešních mladých
lidí ...
Autor vapiti, 06.04.2008
Přečteno 245x
Tipy 15
Poslední tipující: Mraveneček, malá a šikovná, Noc17, carodejka, Levandule, Chancer, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vapiti..Krasne, pusobive i pravdive, laska ma mnoho tvari.

06.04.2008 19:32:00 | carodejka

Parádní báseň :-)

06.04.2008 16:03:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí