Já věřím..

Já věřím..

Anotace: ...

Andělé,
Strážci světla,
Darujte mi prosím lásku, abych mohl naplnit Své síly do Nového Začátku.
Věřím v sebe, ve své schopnosti, ve svojí víru a sílu.
Věřím ve Vás.
Věřím ve vaši nekonečnou moudrost a dobrotu srdce.
Věřím ve vaše křídla, která obklopují tento svět, a snaží se ho chránit před zkázou a utrpením.
Andělé,
Já věřím..

Dnes nastal ten osudný den.
Dnes padnu.
A tímto okamžikem slibuji,
při mé duši kráčející věčným světlem,
že v ten osudný moment- Já neustoupím..

Slibuji, při mém meči, že má víra odolá armádě démonů.
Budu bránit nevinné do posledního dechu.
Ach, andělé.
Já věřím..

Přišel čas.
Volají do zbraně.
Nastal okamžik pravdy.
Temnota přichází,
A my, bojovníci Světla vyrážíme vstříc smrti,
Jako hrdí bratři ve zbrani.
Ach, andělé.

My věříme..
My zvítězíme..
Autor Dominik Elbl, 06.04.2008
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: Gaia, Kačka Ranglová, Známá - Neznámá, Yukki, carodejka, Traci
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná modlitba

21.08.2008 15:12:00 | Kačka Ranglová

kde věrí tak vítězí je v tom hodně pravdy

08.04.2008 19:48:00 | Yukki

Mas nadherne srdicko, ciste a uprimne, nekdy se az divim zda sem na ten svet vubec patrime.

07.04.2008 16:19:00 | carodejka

Hmmm..Ty by jsi měl někdy navštívit jistého BlaXe na chatu v místnosti Ezoterika..:o)

06.04.2008 12:17:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí