-Neznámá-

-Neznámá-

Anotace: Neznámá dívka a cit.

Kolem černá noc
Nikdo neběží ji na pomoc
V ruce černé růže květ
Na srdci pár slepých vět

V očích prázdnota
V srdci samota
V obličeji výraz strachu
Výčitek jen málo,trochu

Její vlasy tmavé
Jsou jak vítr ladné
Na krku pěticípá hvězda
A za životem žádná brzda

Šaty její
Něžně vlají
Pár jizev krvavých
Nese ji hlas umírajících

Znám ji, nezapírám
S ní svět nevnímám
Ona nezná boží soucit
A máme ten stejný pocit
Autor DeathDorothy, 06.04.2008
Přečteno 278x
Tipy 7
Poslední tipující: L. Šebestián Borský, 6thSun, kikis, Bíša, saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jediné, co kazí tuhle básničku jsou pravopisné chyby :-(

06.04.2008 13:53:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí