Celebrita

Celebrita

Na celebritách oceňuji
když nechovají se jako celebrity
a dokáží si uchavat
své vlastní já
jako to nezvládla Spearsová Britney
Na slavných si vážím
když jdou si vlastní cestou
a nezapadnou do unaveného
showbyznysového stereotypu
jako ti, co se stanou přes noc hvězdou
Ti, kterým přeji úspěchy
a blyštivou slávy síň
jsou umělci, jenž nedělají
co v písních vyvrací
...,,bárbíno" nová, Avril Lavigne

jenže, však
Vážení
Dámy a pánové
otázka vyplývá
zda
ta naše společnost
není jedna velká
celebrita
střeštěná...
Autor Muta cum liquida, 06.04.2008
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...celebrity si tvoří necelebrity (já je netvořím).

06.04.2008 17:57:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí