Střízlivě a věcně

Střízlivě a věcně

Anotace: z dob minulých

Život je kurva
já někdy taky
zázraky se nekonaj
co mám z drbů v obchodě
sestřenky úsměv je terno
pokud stojíš o můj
jsi prostě blbej
vole, říká ti kámoš
ta holka stojí za…
dobrá rada nad zlato
„Postav se do fronty
na trochu štěstí“
- tak na to kašlu, jasné!
Autor jednazesta, 06.04.2008
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí