poznání

poznání

Anotace: někdy stačí chvíli cítit a svět se zdá být krásnější než někdy zažíváme

myšlenky hravé, živé krásné
vzpomínka na včerejší den jak snadné nalézt co ti schází,
stačí se rozhlédnout a najít duši spřízněnou
jak snadné věřit, víra člověku dláždí život barvou růžovou
stačí se rozhlédnout..

přáním mého srdce je snad milovat celý svět
cítít stesk a bolest druhých
jen pohledem změnit
milovat sama sebe s pokorou

proč brečím? krásu života v nitru srdce cítím
Autor Meriel, 06.04.2008
Přečteno 238x
Tipy 5
Poslední tipující: Pišák, Rbb, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou se kláněti budou
jindy pak dveře neotevřou...co dělat máš?

07.04.2008 07:23:00 | Rbb

Jednou se kláněti budou
jindy pak dveře neotevřeo...co dělat máš?

07.04.2008 07:22:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí