Silna

Silna

Anotace: . nebudu nic vysvetlovat . nechci. je to slozity . a proste nechci .

Zivot jde.
A lidi nekdy uz nemaj silu jit dal.
Ja ji mam.
Ale v tobe ji musim najit.
Mas ji v sobe...
JE TAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zivot se nesmi vzdavat,
i kdyz to svadi.

Laska tu je porad
i kdyz vsecko ostatni odeslo,
nema cenu mit dlouhy reci,
stejne podstata by vystacila na jedno slovo

N A D E J E

Vim, ze to zni omsele,
ze tu nadeji nikde nevidis,
ale je tu,
moc chci abys ji nasel.

Vsechny sny se jeste muzou splnit,
jeste musis bejt stastnej,
zivot musi jit dal,
musi
musi
musi

M
U
S
I

ja nevim co dal rict,
neumim utesovat,
ale szira me to cely,
nikdy mi nedochazi tolik jak moc je zivot cennej nez v tehlech chvilich...

Ty jeste dokazes zmenit osud!
Dokazes,
vsechno zmenis...
ty budes ten co to prezil,
ten, co je nekonecne silnej.

Zadnej chlast uz te neznici.
Zensky taky ne,
zadny to nedovolim.

Znamenalo by to konec.

Vime to oba,
ze nesmis vzdavat byti.
Vis, ze jsem v haji
a nevim co rict,
vis,
ze trpis,
ze trpim.

PORAD JESTE JE CAS

vsecko zmenit,
vis ze umres a ja to vim taky,
je to tezky,
neumim se tomu hnusu zasmat do ksichtu,
neumim,
jen sem zticha,
nemam ani tu odvahu zvednout oci.

Bojim se toho pohledu.

Jenze ja nejsem ta,
co by mela pravo se bat,
musim bejt silna,
uz proto,
ze nekdo jinej uz nemuze.

(žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž)
Autor mattoni.uz.neni, 06.04.2008
Přečteno 363x
Tipy 10
Poslední tipující: Duše zmítaná bouří reality, Natálie T., stmivani.na.lepsi.casy, embryo v hlave, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

silná... tak hrozivě, ale i úžasně... přeju ať ta síla i naděje vydrží...

08.04.2008 06:51:00 | Duše zmítaná bouří reality

najít v sobě sílu ovládnout monotónii života, najít něco mezi všema krámama a věřit, že je čas... = nejdůležitější, nejkrásnější, nejjasnější...

07.04.2008 18:14:00 | stmivani.na.lepsi.casy

Přesně tak..jinej duvod neni... prostě sem to tak cítila.

07.04.2008 16:39:00 | mattoni.uz.neni

jezis chybej tam asi protoze je tam napsat nechtela ne...jinej duvod neni..(?)..
jinak k basni..
je skvela..je v otm hodne zoufalstvi..vykriku...jako celek je to fakt silny ...hodne..

07.04.2008 15:42:00 | embryo v hlave

...super vyborne,ale proc tam chybi hacky a carky?

06.04.2008 21:04:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí