Zdi

Zdi

Anotace: ...

Pojď se mnou, prosím, bořit zdi,
ty zdi, jež nemůžem vidět,
neviditelné zdi, jež obklopují nás,
zdi, jež vězní volnost duší
a zabraňují dýchat vlastním tempem.

Pojď se mnou, prosím, rozebrat ty zdi,
cihlu po cihle, rozdrtit nehmotné tvárnice,
strhnout ty zástěny,
ukázat pravdu, která je za nimi,
krásný svobodný prostor beze zdí.

Pojď se mnou, prosím, za ty zdi,
třebaže jiní nechtějí vidět tu pravost,
jen ať si žijí uvězněni ve svých blocích,
však my můžem, můžem jít.
Tak proč čekáme v dobrovolném vězení
mezi zdmi...
Autor Žiťa, 07.04.2008
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak bourej... Mimochodem - Kryl je i můj oblíbený...

07.04.2008 15:53:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí