Inzerát

Inzerát

Anotace: chcete někdo doučit ??

Podal jsem si inzerát :
Student, co anglinu má tuze rád. .

Za tři kila na ruku,
naděje visí ve vzduchu..

Kolik pane že to chcete ?
Sto pade ? Ale jděte..

No tak co už, jsem přec student
Mám rád párty, nač být prudent..

Za týden mi kdosi volá,
slečna milá, hola holá..

Následuje schůzka naslepo,
to já už mám ale nabito..

Přijde dívka, ňáká Klára,
usměv jasný, ne jak Bára..

Nechám ji mluvit, výraz jistý
úmysly mám zdaleka ne čistý..

Za pár dnů zvoním na dveře,
Kdo mi jenom otevře..

Klára!! přece nikdo jiný
V posteli se cítím trošku vinný..
Autor MTRowe, 07.04.2008
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: PoeziGirl, ema mraz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí