Wind..

Wind..

Anotace: ..surfing

Po piesku dosku, za ňou plachtu vlečiem
do neoprénu telo si navlečiem
rahno priviažem lanečkom o sťažeň
trošíčku nižšie, nech nestuhnú paže

board pleskoce, na príboji skáče
plutvy ohyb sa z boka na bok hádže
upevním sťažeň kĺbom do plaváka
azda ma nočný frístajl nenaľaká

vietor zosilnel, dvíham plachtu z vody
vlna sa láme, windsurf nabok hodí
nohy zasuniem do oboch návlačiek
plachta vo vzduchu slané slzy plače

kolmo cez príliv odpichnem od brehu
oči v tme tmúcej nemusia byť v strehu
vzadu zanechám blikajúci maják
pevná zem odvčuľ bude priateľ plavák

fina smer drží, breh je tenká čiara
predo mnou z temnôt cieľ sa nevynára
vietor trie plachtu, kĺže ňou a sviští
plutvičke v sklze rozvibruje lišty

tak o polnoci na breh nedovidím
stratený v mori iba s vetra vytím
netrielim ďalej, sťažeň padnúť nechám
sadám si na surf, z tváre soľ ošpliecham

takúto chvíľu túžil som raz zažiť
uprostred vôd, bez diskoték na pláži
do temna tíško šepkať vetru slová
že duša jej je.. duša anjelova
Autor Petbab, 07.04.2008
Přečteno 314x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lorraine, Psavec, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ať dobrý vítr vždy Tvou plachtu vede...skvěle napsané :-)

10.04.2008 23:57:00 | Lorraine

Tak to tedy byl zážitek.

07.04.2008 23:07:00 | Psavec

Dramatické a přitom krásné...slyším šplouchat vodu co naráží na prkno....:-))

07.04.2008 22:04:00 | HannyJanny

júúú :)

07.04.2008 20:02:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí