Deprese

Deprese

Anotace: prostě total destroid...

je slečinka z vyšších sfér,
nepřítel a ničitel!
Je tvůj strach,
je tvůj vrah!
Ovládá tě jako loutku
a ty se jen klepeš v koutku...
v svých rukách tě svírá
a svým chřtánem sžírá!
Nedovolí klidně žít,
s ní už můžeš jenom shnít!...
Autor semtrpajzlik, 07.04.2008
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, Veru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí