Kus v nás

Kus v nás

Anotace: nevaze se k basnicce - / prosim. momentalne si ze vsech sil preju aby se jeden clovek probudil z komatu...a videl svoji zenu a dite... neznala sem ho osobne..ale stejne me to strasne nici... /

Tim, ze city neuzname
jako oficialni,
je neodstranime,
nevim jestli ti to dochazi
a
nevim jestli nejsem ta,
ktery to dochazi jeste min.

Zda se mi ze tim,
ze je neuzname,
jen zvetsime jejich silu.
- jeste nas vsechny dostanou.

Je to jako maly dite,
stojici vzdycky opodal,
kterymu nikdo nevenoval pozornost

ale ono melo v sobe kus z nas

cehoz sme si nestihli vsimnout,
ty casti nas silily,
ale my je nepoznavali

byli jsme tak zahledeny do sebe

a to dite ke mne prislo,
kdyz jsem zrovna zase byla uplne slepa
a podalo mi ruku,
vedlo me,
ja nevedela kam,
ale to dite mi rikalo,
ze se to brzo dozvim

...a ja jen cekala,
to dite najednou zmizelo,
uz tam nebylo,
ale najednou uz nebyl kus z nas v nem,
ale kus jeho v nas.

a tam zustal navzdycky.

(ěščřžýáíéěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě)
Autor mattoni.uz.neni, 07.04.2008
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Severka, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale my je nepoznavali

byli jsme tak zahledeny do sebe

... nevim, jestli se tak někdo chce obrnit pře tím špatný - ale to že nevidí to zlo kolem sebe.... tí nikou nedokáže pomoct...

08.04.2008 17:58:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí