180 stupňů

180 stupňů

Anotace: O někom, jehož život se obrátil o 180 stupňů...možná ani nechtěl...teď se ale nechce vrátit. Ne, že bych psal o sobě:) jen jsem měl špatnou náladu...

Hlasitě se zahřmělo a pak se blýsklo.
Na časy, nečasy, bylo to blízko.
Stál jsem v dešti a hledal slova.
Slova blázna, jednoho z mnoha.

Kapky stékaly po vlasech, studily.
Život co ve mně zbyl snaživě budily.
Louže na chodníku, voda s krví.
Smrt kráčela tiše jako let soví.

Nůž vypadl z ruky, zazvonil o zem.
Já do proudu hříchu prudce byl vhozen.
Pomalu karmín ze dlaní omýval.
V očích děs a přec se usmíval.

Cosi ve mně se s prasknutím zlomilo.
Ve spáncích hřálo zlo, co právě se rodilo.
Anděl smrti vpil se mi do rukou.
Dřív života příslibem, teď smrti zárukou.
Autor DodgerKT, 18.07.2005
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí