Prázdnota ve vydloubnutých očích

Prázdnota ve vydloubnutých očích

Anotace: Tohle je taková hodně složitá básnička..

Zhasíná déšť a kouří se z kůže,
černé vlasy růžoví.
Na hrobě dívky skví se růže,
proč asi, to jen déšť napoví.
*****
Vyhaslé jiskry propalují srdce,
ony vyhaslé jiskry bodají srst!
Vyhaslý život a mrtvé ruce,
vydloublé oči, schnilý prst!!
Život skvý jen v slzách mých..
*****
Štěpí se mysl,
po duši stéká ze vzpomínek prach.
Ten elixír mládí, jenž pochybně zkysl,
má Smrti pach!
!Láska je vrah!
*****
Odpověď najdeš v mých očích..
(jenž leží někde na zemi..)
Autor Trophy, 08.04.2008
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: fialová, Danah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí