Slovíčka

Slovíčka

Anotace: slova jsou prázdná, tak proč se na ně tolik dá?

Slovíčka padají
němě a tiše,
pak zase létají
prudce, však hluše.
To hlásky jsou prázdné,
významu nemají,
nejsou-li pravdivé,
upřímně klamají.

Budou-li jednou
ta slůvka významem,
Bůh ví, zda ještě si
pravdy kdy vzpomenem...

Vždyť slova jsou nic,
principy nemají,
i pohled dá víc
když odňat je potají!

Jen pohled je cit,
zobrazí duši
a srdce svit
pro ty, kdo jsou hluší.

Máš-li přec na srdci
myšlenku pevnou,
pak význam je pravdou.
A slova jím nehnou.
Autor Badya, 08.04.2008
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí