Lahvová zeleň

Lahvová zeleň

Anotace: ...

Máš dlouhé prsty
Měly by hladit klavír a ne struny
/Moje tělo/
Dlouhé noci bez rána
S další průhlednou zelenou lahví
Po okraj naplněnou vzduchem
Vychlastanou

Chci psát /hned teď/ o jaru a bílejch kytkách
Lermontov je špatný příklad
Nezbývá nic než
Najisto nahmatat
Útlou
Štíhlou
Téměř dokonalých tvarů
Milenku
Pro každý večer
Věrnou
Dokonalou
K ústům přiložit
Jazykem pohladit

A pít...
Autor Koprtinka, 08.04.2008
Přečteno 282x
Tipy 14
Poslední tipující: Kapka, Iva Borecká, Churry, WhiteSkull, Mácha, isisleo, fialová, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo taky by to tak šlo...

14.04.2008 15:03:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí