Sodomita

Sodomita

Anotace: lehce dekadentní stará báseň..to byly časy, naštěstí jsou už dávno fuč..

Jsem 18-ti latá panna, tys sodomita,
umím se rvát a umím nadávat,
přitom chci milovat a jen v tom jednom si libovat,
nechci pravidla, nechci mravnost,
chci si užívat, chci volnost,
mám po krk příkazů, lásky a přátelství,
chci jen tak skotačit užívat radostí,
přestat brát ohledy, chci spát s kým chci,
chci milovat život a být tím, číms ty..
Autor ema mraz, 08.04.2008
Přečteno 540x
Tipy 2
Poslední tipující: MTRowe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí