Moje město

Moje město

Anotace: Praha

Moje město

Město zářící do tmy
pálivý měsíc, pražská luna.
Kilometry silnic
táhnou se jak písečná duna

Nekonečnost lemovaná historií
a krabičkami na bydlení
Léta co navzájem se kryjí
Paradoxy, které do očí ti bijí.

Krása s kýčem
v romantickém svazku,
lidé co žijí z ničeho a v ničem,
lidé co jsou někým jiným a musí nosit masku

Bolest snoubící se s ošklivostí
Město plné laskavosti a plné zlosti.
Zářící chudobou i pompézností.

Město, které se musí milovat,
Město, které nutí na něco si hrát.
Město, co je tvým nejlepším přítelem
Město, které chci zasypat svým popelem
Autor Květa, 18.07.2005
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí