Rudá

Rudá

Anotace: Prostě rudá...

Rudá je sluneční zář,
když slunce za obzor mizí.
Rudé jsou červánky,
když noc větrná se blíží.

Rudá je láva,
která ze sopky proudí.
Rudé jsou rty,
které polibek loudí.

Rudá je růže,
která mě trnem poraní.
Rudá je krev,
která vytéká z rány.

Rudé jsou oči,
když slzy stékají.
Rudé jsou tváře,
když studem červenají.

Rudé je vidění,
když zlobu cítíš.
Rudé je všechno,
na co teď myslíš...
Autor lecrecia, 08.04.2008
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: teranosaur, jiljovský, Charibeja, Necro Immortalis, Lenie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí