Smíření

Smíření

Anotace: ..nemohu zapomenout co stalo se, jen se snažím smířit se

Život začíná být v květech krásně zbarvený,
nastává smíření...
Už nesedám si do kouta s otázkou proč?
Vím,že syn můj jde vedle mně
a duhu sedmibarevnou na nebe pro mě maluje.
Dlouho jsem bloudila tmou,
ale už vím,že budu a chci se smát,
hladit a milovat
a s průšvihy se rvát.
A kdybych snad ...opět
otevřela branku slzám a smutku,
pak mějte strpení,
já posbírám opět sil ke smíření...
Autor Jarika, 18.07.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí