kto je kto

kto je kto

na lavici svedkov

alebo obžalovaných

druhotriedny tovar

budúcich právd

lží a všetkých nezmyslov

podaj mi pohár svojej chuti

buď povoľná! buď povoľná!

konečne počúvaj čo kričím

medzi rečou

tvojich úst

si zbytkom sveta

ktorý nenávidím...

stúpam a klesám po krivkách

zvädnutých ľalií

nedotýkaj sa ma!

tvoja vina
moja milovaná
buď povoľná
a nedotýkaj sa ma
(sama)
Autor sophia92, 09.04.2008
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: WhiteSkull, jedam, vodnař, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to bomba

15.04.2008 17:30:00 | Luboško

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí