V pavučině strachu

V pavučině strachu

Anotace: Básnička je o úzkosti, kterou často mívám...Ti lidé kteří ví o co jde, to třeba pochopí.

V pavučině strachu
tam to všechno začíná.
Šlépěj krve v prachu
pochmurná to hodina.

Něžné hlasy hrají hudbu
kdo ví, že je prokletá?!
Později vycítíš svou sudbu
však hudba s tebou zametá.

Neposloucháš vědomí,
necháš se dál opíjet
a při tom tvé svědomí
krustost může zabíjet.

Zběsile ti bije srdce,
dech máš jako rodička.
Na tváři ti dopadne
jedna malá slzička.

V pavučině strachu
tam to všechno začalo.
Zůstaly jen stopy v prachu
všaj slunce svítit začalo.
Autor Black rose, 09.04.2008
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Dragoniana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí