Ach modrá

Ach modrá

Anotace: ... Zase pro .... q

Sbírka: Modrá slza

Modrá,
ach ty ... kdysi nalezená,
znovu objevená a pojmenovaná.
Modrá, jsi mým povzdechem.
Tak proč stále vzdychám?

Jaká vlastně jsi?
Modrá jako moře?
Blankytná jak obloha?
Nebo ...
Modrá jako růže, jako květ, jako ...
Jako modrá slza, jako modrá pusa.
Jakou barvu má naše objetí?

* * *

Sedíme,
každý sám, každý někde jinde
a jsme spolu ...
Víš, že jsi možná přinutila ateistu k víře?

Sama víš ... vím ... víme ...
jak rád bych Tě držel v objetí, jak rád bych ...

Ach, modrá ...

* * *

Modrá,
ach ty - bláznivá holko s bodláky ve vlasech,
ty krásné slunce.

* * *

Modrá,
ach ty - předvěký smutku

* * *

Modrá,
ach ty ... ale co bych psal, víme oba, že

...

Víme, že ...

* * *

Přijíždí nám tranvaj a my jsme na ostrůvku.
Rozhlídni se - lidi mávaj.
Myslej si, že mávaj sobě, ale mávaj nám ...

Přijíždí tranvaj
a my jsme nastoupili,
sedla sis vedle mě,
nebo jsem si přised já?

* * *

Držím tě kolem pasu - krásně hřeješ!
Usmíváš se?

Parafrázuji píseň ...

* * *

Jen ... políbit vzduch, který jsi vydechla

* * *

Tranvaj se rozjíždí,
je celá modrá - dark blue of infinity.

* * *

Tranvaj,
ach ty - modrá

NEZASTAVUJ, PROSÍM!
Autor ringil-suky, 09.04.2008
Přečteno 469x
Tipy 8
Poslední tipující: tvoje líčko. ale můj ďolíček, teranosaur, Holis, fialová, Danah, kejtyyy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou zde nádherná přirovnání...modrá je modrá, krásná, bez této barvy bych osobně nemohla žít...

18.02.2009 18:06:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček

modrá dobrá

09.04.2008 21:16:00 | Danah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí