K narozeninám...

K narozeninám...

Anotace: (9.4.2008)dárek pro kámoše...:-D

Všechno nejlepší k Tvým 10. narozeninám,
ať se Ti ve "WOWku" daří,
to důležité v životě teprv poznáš sám,
nejen jak se na "kompu" paří.

Hodně zdravíčka a taky štěstí,
nejen ve hře, ale i v životě,
dávej si pozor na rány pěstí
a nepoddávej se samotě.

Plno kamarádů měj
vždycky kolem sebe,
s nimi se pořád směj.
Ať nikdy nezradí Tebe.

Krásné narozeniny!
Autor B.a.r.b.a.r, 09.04.2008
Přečteno 311x
Tipy 7
Poslední tipující: kucky, Adrianne Nesser, embryo v hlave, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí