Samo sebou žít...

Samo sebou žít...

Anotace: vědět, co chtít, vědět, jak žít, vědět, kam jít a hlavně vědět, že ten kus ničeho bude žít v nás tak trochu vždycky...

.
Neexistence

Ulpívá za diakritikou slov,
Co usínají na patníku

…se vzácným halířem opodál
sedí žebrácká budoucnost s
modrou oblohou v očích

a z těch těkavých očí ulice
jde číst strach z nocí a
stinných bezejmenných nájemníků

s nirvánou na nosu objímám
starou bezdomovkyni a zahazuji halíře,
co teď leží opodál …

prý se tu někdo sháněl po dokonalosti
a po penězích a po bezchybné slečně a úspěchu
a …

a tak my jen učeně vyplázly jazyk
o nějakém dokonalém životě uprostřed ulice

nechaly jsme si zas zdát…

…a naše neexistence opíjely se dál…
.
Autor Lizzzie, 10.04.2008
Přečteno 280x
Tipy 15
Poslední tipující: pavlis, callowsick, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy, Severka, prostějanek, smudlinek, Puck
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi mě zaujal ten konec....má to něco do sebe...

10.04.2008 19:47:00 | stmivani.na.lepsi.casy

žádná dokonalost... :)... nenecháme se spoutávat ;)

10.04.2008 17:36:00 | prostějanek

Execelnce? Proboha, to se nedá ani přečíst :-))
Exelence.

10.04.2008 14:49:00 | smudlinek

Jsem Jan Neexistence.
Možná Jan Execelnce.
Chce to studovat a studovat.
Bůh ví, kdo je co.

10.04.2008 14:48:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí