Nehodící se. Škrtněte!!

Nehodící se. Škrtněte!!

Anotace: ...

Nehodící se. Škrtněte!

Soudruhu koukej, klube se problém,
z něho může něco být.
Je to takový ten český bohém,
a možná pravdu začne výt.

Je jen jméno na seznamu
s poznámkou – Nehodící se. Škrtněte!
Už jen jméno do záznamu
a do chládku ho pošlete.

S pravdou musíš pomalu,
režim neslyší jí rád,
abys ve svém zápalu,
nezemřel pak mlád.
Autor Regnator, 10.04.2008
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassandra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí