Kapka rosy

Kapka rosy

Anotace: text písničky

Chtěla jsem ti dát své malby a kresby
i vlákno ze svých šatů chtěla jsem ti dát
poznání mého města se všemi detaily
poznání mého nitra chtěla jsem ti dát
abys měl rád
Podívej, jak pomíjivé
jsou sněhové závěje
a přesto rád tě z nich vytáhnu
když se dnes usměješ
Podívej na kapku rosy
co ta mi může dát?
A přece, když jdem ráno bosí
já mám tu kapku rád
Chtěla jsem ti dát fialky i kámen
i zločincovu omluvu chtěla jsem ti dát
solnou lampu slané chuti, lety nad Zemi
poznání mé obavy chtěla jsem ti dát
abys měl rád
Podívej jak ...
Chtěla jsem ti dát zpěv trámů na půdě
i druhou stranu mince já chtěla jsem ti dát
pláč zarostlé zahrady i výhru v bridži
poznání mé prázdnoty chtěla jsem ti dát
abys měl rád
Podívej jak ...
Autor Yolca, 10.04.2008
Přečteno 451x
Tipy 10
Poslední tipující: shakespeares, Marfuša, HarryHH, Noc17, Anastacia-Jane, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

na uschlých větvích tužeb
někdy znovu pupeny vyraší,
Když snesou z citů úžeh
věř, k štěstí to postačí ...

20.05.2008 13:30:00 | HarryHH

Vítám Tě na Literu, ať se Ti tu líbí :o))

10.04.2008 16:52:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí