Cestovat do země útěků

Cestovat do země útěků

Anotace: trošku starší věc, našla jsem to v sešitě společenských věd..

Osolíš mou oční jamku
jako už tolikrát
ruku na srdci a v ní
tu nejlevnější letenku
co více si přát

všechno pochopeno
dávno
vím, vím, že jsem svázaná
na nose zářez od brýlí
a po těle kousky máminy placenty
-pojeď se mnou, prosím-

a já nechápu, jak můžeš,
neznám většího sobce,
ukradnout mě všem
zase
.
Autor o ...(borůvka), 10.04.2008
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, HarryHH, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Peklo je útěkářů ráj
to ti ale řeknou až v nebi
a to mi věř .... tam to znaj´...

*- .... a zbytek Nebe-Peklo-Ráj se odehrává na zemi ,...

23.04.2008 15:59:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí