Hrdina

Hrdina

Anotace: Len taká hlúposť, čo som dávala dokopy asi mesiac, ale hádam sa to dá čítať :)

Je tak ťažké hrať hrdinu
no ťažšie hrdinom byť.
Nesmieš sa ako on správať
a len sa za masku skryť!

Zdvihni hlavu, zatni zuby,
nájdi zbrane, kde ich niet,
zakrič svoje meno nahor,
nech ho počuje náš svet!

Odvaľ kameň pochybností,
chop sa meča a vpred leť,
zabi zlosť, rozdrv jej kosti,
všetko zlo zo zeme zmeť!

Prestaň vravieť, že to nejde,
zmĺkni a iba to sprav!
Všetka smola razom prejde,
len sa proti nej postav!

Zavri oči, nehľaď toľko
na všetko, čo v ceste máš,
len tak môžeš zistiť, koľko
sily v sebe ukrývaš.

Je tak ťažké hrať hrdinu,
ale ťažšie je byť ním...
Vždy je predsa o dosť ťažšie
byť tým dobrým ako zlým!
Autor Syala, 10.04.2008
Přečteno 303x
Tipy 8
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, LeSia, Alan Black, Psavec, WAYWARD, a_tao
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hrdina, to je úzkoprofilové zboží.

10.04.2008 21:43:00 | Psavec

...hrdinové nějak vymřeli,ale kecků je dost :-(
...hrdinovia dajako vymreli,ale táranin je neúrekom :-)

10.04.2008 19:15:00 | WAYWARD

Děkuju za povzbuzení,
ještě to párkrát zkusím.

10.04.2008 19:10:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí