Kdysi měla svý jméno

Kdysi měla svý jméno

Anotace: kdysi jo... za Masaryka :)

Dívám se z okna.. Z pátýho
patra zbitejch duší
Nebe ještě voní
městem

.. tvé tělo Prázdná mešita
Bez věřících Bez
příspěvku
na
západ
slunce

Napadlo mě Co když jsi
úplně celá
z panelu

.. tvé rty Resumé z rána
Kolik toho propil
večer z kaluží
na chodníku
prošláplejch
krásek

Prostě Je to asi tou ulicí
takhle zvracet
vlastní
chyby

.. tvé dlaně Alabastr
proplakaných nocí
s příslibem
morálky
a
nové
síly

...............

Do očí
se ti už
radši
ani

nedívám
Autor Jasmin de Paris, 10.04.2008
Přečteno 244x
Tipy 14
Poslední tipující: Alan Black, Renatka, Lacosta1, Juan Francesco de Faro, labuť, Psavec, Bíša, a_tao, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, také chválím.

10.04.2008 20:28:00 | Bíša

...plné velni dobrých obratů a přirovnání a bůhví čeho ještě,prostě dobrý.

10.04.2008 20:13:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí