pouta

pouta

Anotace: .....

tak už jsem v poutech tvých
v potech tak stříbrných
vzrušuje mě jejich chlad
po volnosti mám větší hlad
Má horká krev se vzpírá
krotká duše už jen zírá
I spoutaná zůstávám stejná
jsem holka neprodejná
divoký zvíře nezkrotíš
mě už v nebi nespasíš
Uvnitř volná zůstávám
kouzlo tvých pout poznávám.
Autor Lilith-m, 10.04.2008
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí