Jsem...

Jsem...

Anotace: Přeberte si to, jak chcete...

Jsem nic. Jsem poslední výdech smrti,
vzplanutí ohně, jenž v popel vše drtí,
sen, co končí probuzením,
realita protkaná věčným sněním.

Jsem střípek prachu v noční tmě,
chaluha na mořském dně,
mor, co bere životy i naději,
mysl sebevraha, uvažujíc stále marněji.

Jsem plíseň plazící se po zdech.
okamžik, jež bere dech,
pohled šíleného vraha,
marná světa snaha.

Vanitas vanitatum et omnia vanitas...

Jsem hořkost šťovíku,
lež povalující se na jazyku,
mráz prostupující kůži,
jed ukrytý v růži.

Jsem naivita skrytá v moudrém slově,
kamenný andělíček na starém hrobě,
rakovina sžírající těla,
píseň, co chabě uším zněla.

Jsem slza v koutku oka,
jsem nůž v zádech soka,
jsem polibek na rozloučenou,
jsem... s tváří neměnnou.

Jsem... a to je na tom nejhorší...
Autor Karmínka, 11.04.2008
Přečteno 360x
Tipy 15
Poslední tipující: Darneth, jiljovský, Čarokrásná dívka od vedle, lecrecia, Charibeja, Necro Immortalis, kokeš od pana krbce, Psavec, Traci
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká a trochu černá. Líbí se mi.

25.04.2008 01:47:00 | Čarokrásná dívka od vedle

Pěkné a pochmurné.

13.04.2008 11:04:00 | Charibeja

Dneska mi sedne do nálady. Pěkný!

11.04.2008 22:20:00 | kokeš od pana krbce

,,Jsem všechno a nic!"

11.04.2008 11:03:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí