Se vzpomínkou na Jami

Se vzpomínkou na Jami

Anotace: kdo ví, ten ví ...

I kdybys lehal do popela
A rychle vstával při rozbřesku
Že o tobě bych nevěděla
… ani po záplavě stesku!
Jiskření jiných jinotajů
Ržaní koní ve stájích
Pampelišek s přemírou medu
Co kolem pusy matlají

Pár stromů vichřicí se kácí
Na jaře ptáci se pak vrací
Léto - to vedro k nedýchání
V lesích schováno je plachých laní
Na podzim nové víno do nových měchů
Zima? Jsem tady, hřej mě
Zřejmě pro útěchu
Autor ni.va, 11.04.2008
Přečteno 244x
Tipy 9
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Kozoroh 1, j.c., Danah, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vichřice a koní ržání
nabídka na jarní stesk
pod třešní polibku nezabrání,
k podzimu zvadlá ratolest
sotva splní divná přání,
přej útěchu, já dám se vést
***
Kiří s.

14.04.2008 07:42:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí