MALOVÁNÍ

MALOVÁNÍ

Anotace: Pro Jana Simona. Vždycky jsem si přála, aby někdo napsal něco podobného pro mě. Tak jsem si to napsala sama.

Sbírka: Směsice všeho

Maluji si tě tužkou pod víčky.
Sám, probdělý až do rána.
Ještě mi tiše doznívá
ta melodie zpívaná,
která, jako nezpoutaná síla,
mi tvou věčnost písničky,
v jediný moment slila.

Maluji si tě tužkou do spánku.
Tak nedočkavě...chtivě...
tak nepravdivě,
jak jen může,
roztoužený muž,
dobývat své dobyvačné nitro muže.

Maloval bych tě tužkou na plátno.
Má ruka nástroj svírá.
Tím pevným sevřením cítím,
jak jsi do mě celá proproudila.
Maloval bych tě tužkou na plátno.
Kdybys tady byla.
Autor Silvie, 11.04.2008
Přečteno 264x
Tipy 11
Poslední tipující: estrellita, Danah, STIMPRE, Alan Black, danaska, ona, Early Riser, blue
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krasne...opravdu...

15.04.2008 17:57:00 | estrellita

Líbí:o)

11.04.2008 20:35:00 | STIMPRE

Ach, to je krásné. Co víc k tomu dodat.

11.04.2008 11:18:00 | danaska

Moc pěkná, ... jen mě napadlo, co si člověk neudělá sám... :-D

11.04.2008 08:05:00 | ona

maloval bych Tě jako květy
jako dvě líbající se siluety

jako maluji teď ji
lásku dnešní nevšední

11.04.2008 02:52:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí