Někdo...

Někdo...

Anotace: Přišla jsem z práce a nechce se mi spát. Chci si číst básně a myslet si, že mě má někdo rád.

Je půl čtvrté ráno.
Je asi blbé,
začít hrát na kytaru
a zpívat a začít blbnout.
V hlavě mám zatemněno.
Jsem tady sama,
na literu.
Jsem sama...
měla bych to vypnout.
Jenže četla jsem dnes
krásnou báseň.
V molovém akordu,
sem,tam,nějaké es,
přenádherně nalazenou.
Někdo ji psal.
Někdo v úplně cizím domě.
Někdo koho neznám,
někdo, asi milý
někdo, asi citlivý
někdo, možná věrný
někdo.....
nevím pro koho ji psal.
jen bych chtěla,
aby byla pro mně...
Autor Silvie, 11.04.2008
Přečteno 219x
Tipy 14
Poslední tipující: Caracol, Taog, STIMPRE, blue, Alan Black, Psavec, Traci, Nút, Early Riser
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nerozumím hudbě
nerozumím básním

broukám si smutně
a sem tam se zasním

nerozumím lidem
nerozumím lásce

píšu Ti s klidem...
miluji a chci se ztácet

11.04.2008 16:15:00 | blue

tady jich je nádherných... a je to jako pohlazení..a ta tvá je také jedním z nich...

11.04.2008 09:07:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí