chumelenice

chumelenice

Anotace: kdo chce pochopit pochopí ...

nájezd:

Padal sníh

velké vločky

celé to provázel náš smích

a slzamy zaplavené čočky

lehké brnění rukama prochází

líbivě se s tebou mazlí

laská tě a něhu ti nabízí

v tvých buńkách jeho kristaly uvízly

jízda:

bouřka se přehnala

hodně se chumelilo

semnou jsi se ve sněhu válela

a moc nás to bavilo

už víš jak vypadá den

kolik energie v sobě máš

jízda, mazec přes tejden

tak šťastná se mi zdáš

dojezd:

stočený kilko válí se na stole

tam mezi vajglama a vodkou

popelník plnej popele

křeče schovávaj se pod dekou

oči maličké zaplavené krví

dívají se na sebe

tak upřímně jeden na druhého hledí

šeptají: jsem tu jenom pro tebe
Autor Jan Střelec, 22.09.2004
Přečteno 640x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí