Dítě

Dítě

Anotace: Dítě

Kolébka s dítětem ve větru se houpá,
Dušička toho malého do výšin stoupá.

Na světe sic jen pár okamžiků bylo,
Ale co jiného než umřít mu zbylo.

Umřít muselo, pokud chtělo žít,
Žít v nebi s anděly, ne tady dole s Ďábly hnít.

Lidmi stejně zabito zlobou by bylo,
Tak aspoň práci jim ušetřilo.

Teď dívá se na to vše z hůry,
A je déšť …
To dítě pláče, když pozoruje dole ty lidské stvůry.
Autor Wooh, 11.04.2008
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Šerák, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tam v Boží náruči
andělem se stane
když slza bolesti
smutně z očí kane
requiem a miserere...
za rodiče prosí
kteří smutkem poničeni
žal svůj v srdci nosí

19.04.2008 16:07:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Měli bychom brečet všichni.. :/

11.04.2008 23:28:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí