Chvilka štěstí

Chvilka štěstí

Anotace: Jak málo stačí k lidskému štěstí i neštěstí

Byl to sen,
který touhu po lásce ve mně vyvolal,
zjevil mi dívku krásnou,
díky níž já v tu chvíli miloval.

I když sen to pouhý byl,
já děkuji tomu kdo mi ho dal,
v životě já tenhle pocit nezažil,
proto já se tak radoval.

Ten kdo osud můj mi předurčil,
bez lásky a citu,
ten sám tohle asi nikdy nezažil,
procházet se se svou milou, při měsíce svitu.

Pokud znal by tyhle chvilky štěstí
proč chtěl by mi je upírat?
Tak proč mi dal osud takhle pěstí?
A nechal mě tu o samotě umírat?

Pozdě je již hledat odpovědi,
a já děkuji tomu krásnému snu.
Za to, že alespoň na chvíli mi zvedl hledí,
které celý život bylo stažené,
to, kvůli kterému si teď do srdce dýku tnu.
Autor Wooh, 11.04.2008
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, SZN, Šerák, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, ale jsem pro život a tak tu dýkuzasuneme do pochvy,...jasně, moc hezky, leč smutný konec ale je to život, snažme se ho trochu pozměnit.

13.11.2010 17:55:00 | carodejka

Pěkná, až na ten konec.
Což takhle
Je čas sny snít
a čas v skutečnost
je proměnit
vzdávat se, není statečnost
naděje umírá poslední
věř a zase se rozední

29.06.2008 02:55:00 | SZN

Velice povedená poslední strofa.

11.04.2008 19:44:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí