Nad náma

Nad náma

Anotace: jen me absolutne dostaly dnesni mraky...nadheraa

Někdy ráda žiju už proto,
že můžu sledovat oblohu

všechny ty mraky,
co spolu hrajou jedno velký divadlo.

Je to jako UFO,
něco nad náma,
co nás přesahuje
jen o něco míň než Bůh.

Když někdy fakt ráda žiju,
taky se ráda usmívám,
proto, že obloha ještě neumřela.
Autor mattoni.uz.neni, 11.04.2008
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí