Omlouvám se...

Omlouvám se...

Anotace: Ty víš za co...

PŘÍTEL JE TEN, KDO TI PODÁ RUKU,
ALE PŘESTO SE DOTKNE TVÉHO SRDCE...

Krásný citát - srdíčko nad ním plesá
a nálada na neutrál klesá.

Sedím v Ďáblicích,
slzy na lících.
Na stole hozené srdce červené...
ten největší poklad co každý skýtá.
Mé je tak zmatené,
že se bojím když ráno svítá.

Když přehodnocuji život svůj,
zjišťuji, že ty nejkrásnější okamžiky
- zařídil právě úsměv Tvůj...
já o něj chci bojovat stůj co stůj !

A tak to na mě zase padlo.
Ale přesto jak tu píši ladno,
tak ani v nejmenším se to neříká snadno.

Může se Ti to trapné zdát...
možno to i trapné je,
můžes to roztrhat nebo se mi do obličeje smát,
ve mně však dřímá naděje!

Omlouvám se, jsem jen člověk pouhý,
mam taky svoje sny, ideály a touhy.
Být člověkem znamená dávat sliby
a na neštěstí pro mě i dopouštět se chyby.
Občas za ně platíme draze,
podstatné však je dostat se na kobylku snaze.

Snaze o nápravu...

a tu já mám !!!
:,o)
Autor Lachailla, 11.04.2008
Přečteno 531x
Tipy 12
Poslední tipující: JohnyD., lady_esik, UCET KE ZRUSENI, Charibeja, Bíša, Orichi, verunča, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Perfektní, procitěný a upřímný.
Jako dílo bezva - ST.

10.05.2008 11:45:00 | Orichi

taky mám jednu básen, kde prosím o odpuštění :D Sem se zrovna pohádala se svým nej kámošem a vypadalo to dost bledě.....poc chvíli sem zjistila, že za to vlastně mužu ján a dávala sem vinu jemu....von naštěstí pořád zůstává se mnou...

13.04.2008 09:03:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí