Š P A T N Ě

Š P A T N Ě

Anotace: nemusite to brat vubec jako dilo jako cokoliv... jen proste veci jsou spatne! moc spatne ...

Vily neumiraji,
ze ne....

jasne ze UMIRAJI
- to je blba odpoved,
mel jsi rict "to vis ze ne",
uprimnost nadevse,
ale vily jsou mnohem vic!!!! -

Musime dat klid jejich dusim,
musime...
proc to nejde???
sakra proc to nejde???

Jsme tak slabi...
bulvar je svine,
nechutnejsi
nez jsem si kdy dokazala predstavit...

Nic nepomaha,
mam chut se opit,
vyradit vedomi,
ktery mi rika ze proste tohle vsecko jen tak neskonci

bude to pokracovat dal

a dal budou lidi umirat,
a dal to bude nicit celej svet

a my proste nebudeme moct
dat tem dusim klid...

cely je to spatne

(a nějaký háčky nebo čárky tomu vůbec nepomůžou
ěščřžýáíéěščřžýáíéěščřžýáíéěščřžýáíéěščřžýáíéěšč)
Autor mattoni.uz.neni, 11.04.2008
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí