Jsi svině

Jsi svině

Anotace: ,,,

Prozváníš a já se ptám na přehmat prstu v seznamu tvých obětí.
Píšeš, a ptáš se nejmíň potřetí, zdali se nebojím sexu s tebou.

K čertu s veškerou něžnou něhou.

Předem se ujišťujem‘, že od sebe dnes chcem‘ jen sex, nic víc.
Předem si pro jistotu neslibujem‘ jeden od druhého absolutně nic.

Jasně. Vyspíme se spolu a ty si tu lež klidně do rána. do pěti.
Ležím hlavou na tvé hrudi a slyším jak srdce bije ti.

Přišels‘ a stalo se to, pročs‘ tu byl. Nikdo si nic neslíbil.

Naštěstí.

Jdeme z jednoho vchodu a než nastoupíš do autobusu..
Než tu nebudu - dáš mi decentní neviditelnou pusu.

Ta odletí kdesi do nikam s tebou.

A tobě je fuk, že já chtěla sex s něhou!

Jsi svině.
Autor Livie, 12.04.2008
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, igniss
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez něhy to není ono.

12.04.2008 10:33:00 | Psavec

...jo,líbí :-)

12.04.2008 10:11:00 | WAYWARD

Dost dobrý....doufám, že tohle nikdy nenapíše holka o mě:-)

12.04.2008 07:09:00 | Jacues W. Moucheron

chápu- taky jsem něco podobnýho napsala ale v mnohem kratším pojetí.

12.04.2008 00:34:00 | igniss

moc hezký, jen ten konec se mi moc nelíbí... Ale zbytek faaakt mooooc dobrej!

12.04.2008 00:30:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí