ŽENY PLNÉ ŽIVOTA

ŽENY PLNÉ ŽIVOTA

Anotace: Katce, Ter*ce, Míši z Ostravy..posílám tímto pozdravy;-)

Jejich novozélandské pomazánky s česnekem a avokádem
v noci
na studených zemích holobytů s červeným vínem
Jejich bizarní nápady
"Tak který vůz si vyberete, slečno?"
Ptá se po dvou vínech.
"Já že jsem měla nějaké víno?"

Jejich kousavé (ne)smyslně provokující polibky
Hříšné tance
Demonstrující a nastolující SVOBODU
/ženě příliš uvázané u krbu/

Ty ženy plné života
/jak čerstvého ovoce…jogurt od Zotta/
Jež kritizují můj´proustovsko-reminiscentní pravěk´
& zároveň obdivují´neplytkost mých básní´

Ty ženy plné života
Co se rády milují na různých místech světa
se svými ženami
s cizími ženami
s ženami svých otců
s muži různých orientací…

Vy, ženy plné života…
co nikdy nemarníte čas
Fascinující & podmanivé jako Matonni
Čiré horské potůčky se sluncem prosvícenou vodou
živou
Jež mě zběsile táhnete za ruku
do světa neomezených možností…
tam, kde vládne PŘÍTOMNOST –
/Vy, ze kterých se lačně pije
Vy, výborné´antivzpomínkové terapie´…/

. . .
Druhá ruka ovšem
/utopena ve spodních vodách/
s havraním perem v ruce
nepřestává popisovat
smrtí papír –
Autor Andrea Vatulíková, 12.04.2008
Přečteno 262x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, Severka, Skywalker, Anastacia-Jane, fialová, Lukáš Rymeš, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš moc pěkně...
takhle rychle jsem si snad do oblíbených ještě nikoho nepřidala...;)...*

19.04.2008 15:13:00 | Severka

Líbí se mi "neplytkost Tvých básní".Doslova. -S-

18.04.2008 14:59:00 | Skywalker

...nevím co napsat,tak jen - fascinující!

12.04.2008 11:19:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí