rychlá poprava

rychlá poprava

Anotace: k nápadu mi přispěl tatínek

Kamarád vypráví,
jak málo stačí.
Do možné popravy,
Ať pozor si dá radši

Pořádně zkušený,
svědomím rušený.
Výsměvy lidem, kteří podstoupili bolest

Velký stroj puštěný,
osudem praštěný.
Sám prodělá to, čemu se smál...
červená voda zalije sál.
Autor Punkypunk, 12.04.2008
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: jára spots
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí