Matka

Matka

Anotace: Ani nevím, kde se to ve mně vzalo...

Matičko, matko
proč smutná jsi, vím,
slíbila jsem, že vrátím se za krátko,
ale ty víš, že už se nevrátím.

Vždy jsi mi říkala,
dávej pozor na auta,
já se jen hloupě smála,
jako nevděčná dívka ta.

Teď hluboký spánek mám,
a ty nikdy nedospíš,
v noci temné se vždy probouzíš,
ty zlé sny, co máš, znám,
vždyť na nich velký podíl mám.

Darovala bych ti část spánku svého,
jen abys měla dne trochu lepšího,
ale teď je již pozdě se omlouvat
věz matičko, že vždy tě budu milovat.
Autor Nomen, 12.04.2008
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: 0-0, Danah, Puck, saddova, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonalost sama...

12.04.2008 13:51:00 | Puck

s ničím se nedá srovnat bolest matky, když přijde o dítě...

12.04.2008 11:38:00 | saddova

...dobrý nápad.Chválím.

12.04.2008 11:29:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí