Píšu ti

Píšu ti

Anotace: nějakej čas zpátky... teď na to už kašlu...

Plazím se po posteli
když prášky nefungují
A měla bych víc pít
po bezesné noci jako Robert Smith
s rtěnkou na zubech a na polštáři
Říkám ti
hele ty lháři, chceš ještě něco říct?
odpovídáš neurčitě
Jsem sám v malém bytě
spíš v pokoji než v okně
něco mě žene do pláče

Já ti tu píšu po tmě
mé malé trapné tragédie
bezhlavě chodím po domě
bezhlavě utápím večery
Chybíme si jako těmhle dnům poezie
bez lesku a nádhery

Píšu ti tu po tmě
a říkám si
Přítele potkám spíš ve víně
než nad šálkem čaje
Autor m.ela, 12.04.2008
Přečteno 304x
Tipy 7
Poslední tipující: Pevya, china white, jedam, Neexistujíc a její ruce od krve, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný...

22.05.2008 20:48:00 | Gekončice

pěkný...

22.05.2008 20:48:00 | Gekončice

...hm ...dobrý ...

15.04.2008 15:56:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí