Ač zemřeli, ještě mluví.

Ač zemřeli, ještě mluví.

Anotace: ...

Je to dávno co mezi námi žili,
je to dávno co zde byli.
My uslyšíme jejich hlas. Kdo ví.
Neboť ač zemřeli, ještě mluví.

Česká díla, psaná česky,
zní tak krásně, zní tak hezky.
A možná autory uslyšíme. Kdo ví.
Neboť ač zemřeli, ještě mluví.

Ač zemřeli, ještě mluví s námi
a já poslouchat je budu s vámi,
zapomentuti nikdy nebudou,
Ti co Čechy nenechali za vodou.
Autor Regnator, 12.04.2008
Přečteno 693x
Tipy 2
Poslední tipující: SvenHassel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí