Konečně jaro!

Konečně jaro!

Anotace: :-)

Tón sem tam,
křik, kytara,
rychlý zpěv,
do toho mluva,
někdo zavírá dveře,
připojuji skladbu
pro piano na míru,
něco jiného.
Stačí vše.
V dubnu,
začátek krásy,
otevírající příroda,
výlety a vzduch,
objímající se pár,
láska a milovaný ráj.
Naděje,
umírající pochybnosti,
nedůvěra a smutek!
Autor come-past, 12.04.2008
Přečteno 206x
Tipy 2
Poslední tipující: Belmon, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí