Pramen

Pramen

Anotace: Pramen vlasů - pramen lásky :)

Polibek posílám a něžné pohlazení,
nade mě šťastnějšího muže není,
neb jsem našel pramen čisté lásky,
co vyhlazuje na mém čele vrásky.

Tvé vlásky jsou ten pramen,
když splývají z tvých ramen
a hladí tvoje mladé tělo,
v tom říci by se mi chtělo:

Pojď mě má milá obejmout,
budeme dálným mořem plout,
plout bez cíle však s otázkou,
má smysl plavit se za láskou?

A já teď dím, že věru má,
však na lásku musíme být dva
a tak mě zahal vlasy svými,
náhle mi docházejí rýmy,

Místo papíru mám tvoji kůži,
jež září něžnou nachovou růží
a je nám doopravdy krásně,
když takto píšeme básně.
Autor Obyčejný básník, 19.07.2005
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co říct..Nadchla mně...

10.04.2006 10:35:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí