CO POČÍT ?

CO POČÍT ?

Anotace: ...

Hnízdečko vášně stavěné z lásky
tam jsem byl počatý semenem táty,
začátek života započal klíčit
doufá jen,
že nechtějí ho zaživa zničit.

Embryo zarostlé v mateřskou lásku
drží se naživu jen na provázku
tlukotem dvojím ozývá matku
vůbec však nevnímá,
kde teď má taťku.

Volnost mne objímá
místa mám dost
Pán Bůh to vymyslel pro radost,
abych jen na chvíli užíval slast
poznání něčeho co zovese - volnost.

Kopu a řádím jak malý lev
v žilách mi koluje mátina krev
budu si tady,malinkou chviličku hrát
tělesné teplíčko mě bude na duši hřát.

Jenom jsem poporost´o trochu víc
z velkého místa nezbylo nic,
prstíky zatínám vytvářím pěst
ještě mi zbývá měsícu šest.

Zvuky jsou vzdálené za rudou zdí
dolehnou z povzdáli jen matčin zní
dobře se usíná když matka mluví,
smíšené pocity křičí-li...druzí.

Nohama zatlačím odporu na_truc...
jenom se převalím na druhou stranu,
stočený v klubíčko, cucaje palec
odddám se z únavy malému snu,usnu.

Někdo tu klepe za nožku chytá
tak honem ucuknu ať mě nelechtá
něco si říkají zní to jak - chichichu
stále se válím v mateřském břichu.

Už mě to nebaví chybí tu kyslík
nějak mi ujíždí života rychlík
...tak honem zazlobím prasknu tu blánu
celý svět otvírá... máminu slavobránu.

Co to je?...Věci chlupaté navrch
tahají za hlavu a zima...Brrh
pak do mě mlátí...až jsem se povrh´
hrůzou se rozkřičím,vždyť je to podvrh.

Omyjou,osuší,zabalí v deku
šoupnou mě na vozík jak nějakou veku,
je nás tu několik pořádný křik
a ani jeden nedostal dudlík.

Osoby teplo...prs hřeje a sladí
po vláscích lehounce něco mne hladí
to co mi nedávno nad hlavou bilo
zevnitř se ozývá...dělá mi milo.

Nehajám v lůně měsíčních cyklů
plácám se ve světě sbírání smyslů
na toho,/na mámu snad si též zvyknu/,
táta mu říkají,i já mu tak řeknu.

Skončily měsíce začaly roky
ty potom uběhnou velkými skoky
naplníš život s lidskými soky
a třeba dožiješ vítězné sloky.
Autor WAYWARD, 12.04.2008
Přečteno 269x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, sioned, PoeziGirl, Alan Black, Bíša, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně rychle.....běží.......někdy mám chut se jít někam vřvat, protože zjištuju že už dávno nejsem dítě a jsem zvědavá jak přežiju to, až zjistim, že už dávno nejsem mladá....najednou budu stará....fuj....já nechci...

13.04.2008 09:01:00 | PoeziGirl

a léta běží vážení

12.04.2008 18:54:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí